#JoyforNepal. Mai ai timp sa ajuti!

- 20110329 IMG 9022 11 1024x693

Exista putini oameni care fac  lucruri frumoase pentru semeni,  fara sa astepte ceva in schimb. Povestea care urmeaza este despre menirea unui om. Alex Gavan –  alpinist, speaker si om fain. Este recunoasterea muncii lui si a unei perseverente pe care o admir si in care cred. Cand Alex a plecat in Nepal… i-am urat succes si sa aiba grija sa se intoarca intreg. A urmat cutremurul si avalansa,  incat m-am temut ca experienta lui  sa nu se transforme intr-o drama. Asteptam pe FB sa vad ca este bine. Slava Cerului! Scapase intreg. Calatoria continua!

- alex gavan avalansa everest cutremur nepal 25 aprilie 2015Odata intors in tara, Alex n-a stat pe ganduri. Asa e el, titirez! Nu poate sa stea locului. Si foarte bine face. S-a nascut atunci campania #joyforNepal.

- joy4nepal visual Alex Gavan

Alex Gavan: Am gasit in acea experienta la limita, despre care am scris aici pentru time.com, energia si motivatia sa pornesc un proiect ambitios de fund-raising, „Bucurie pentru Nepal”, ce isi doreste sa sustina reconstructia pe termen lung in Nepal. S-au strans pana acum 70 000 euro. Prin campania ‪#‎joy4nepal‬ vor fi finanțate activități de reconstrucție în comunitățile izolate și afectate de cutremur, precum refacerea de școli (peste 1 milion de copii au acum provocari majore pentru a isi putea continua educatia deoarece peste 5000 de scoli au fost distruse).”

Cifrele sunt mai mereu reci, ele nu spun povestea. Oamenii scriu povestile frumoase. Asa ca hai sa scriem o poveste cu happy end. Mai avem timp sa donam pana pe 31 iulie. Asa ca daca vrei sa faci un bine, da un sms la 8826 sau doneaza o alta suma aici : www.alexgavan.ro/nepal

Alex Gavan: „Atunci cand se intampla astfel de tragedii majore, compasiunea pentru cei aflati in suferinta este ceva ce trebuie sa transceada granite, etnii, continente. Si cred ca in 2015, a avea doar compasiune pentru oameni aflati atat de greu in nevoie, nu mai este suficient. In 2015, compasiunea trebuie pusa in actiune.”

- 20110329 IMG 9022 1

- colaj gavan

- alex gavan img

 

Pe Alex il gasiti aici: alexgavan.ro

Live & Believe

 

 

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.