Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit!

Selena Gomez - hbz selena gomez justin bieber index 1522164022

Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit! Cuplul minune al Hollywood-ului a ajuns din nou la momentul separării, spre tristețea tuturor fanilor celor doi. O pauză de câteva săptămâni s-a transformat într-o ruptură definitivă între Selena Și Justin Bieber.

Motivul separării celor doi pare a fi o aventură avută de Justin Bieber cu fotomodelul Baskin Champion, escapadă la care se pare că Bieber a apelat pentru a o face geloasă pe Selena, dar care s-a transformat în ceva mult mai rău.

Citește și: [VIDEO] Selena Gomez are un ”Fetish”

Odată separați, cei doi și-au văzut diferit de viață. Selena Gomez alături de prieteni sau implicându-se în campania publică privind reforma armelor, în timp ce Justin Bieber se consolează în brațele lui Baskin, lucru care nu are cum să ajute deloc la refacerea cuplului cu Selena, deși prietenii artistului spun că acesta se gândește non stop la ea.

Selena Gomez și Justin Bieber nu sunt la prima tentativă de a forma un cuplu, povestea lor de dragoste din urmă cu ceva ani făcând deliciul tuturor adolescenților, fani înrăiți ai celor doi. Numai că, și atunci, dar și acum, Selena Gomez pare a avea dubii în ceea ce privește un viitor alături de Bieber, deși, conform unor mărturisiri ale artistei către prieteni, acesta ar fi făcut pași importanți în a deveni cu adevărat un bărbat responsabil.

Sursă foto: Pinterest

Selena Gomez - Screenshot 8 90x90Citește și: Imaginea zilei – Selena Gomez, transplant de rinichi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.