Justin Timberlake își lansează un album nou!

Justin Timberlake - justin timberlake 1 1024x512

Justin Timberlake își lansează un album nou! Dispărut de mai bine de 5 ani din peisajul muzical, Timberlake revine anul acesta cu un nou album, pentru care deja a început să arunce pe piață o serie de teasere.

Cele mai noi astfel de mici bomboane au venit în ultimele zile, odată cu o serie de fragmente de piese și imagini în care apar atât copilul cât și soția lui, Jessica Biel. Primul single din nou album va fi lansat la începutul lunii februarie, cu doar câteva zile înainte de recitalul pe care Timberlake îl va susține la Superbowl.

Citește și: [VIDEO] Carla’s Dream a lansat hitul sfârșitului de an: ”Frica”!

”Acest album este inspirat de fiul meu, de soţia şi familia mea, dar, de asemenea, mai mult decât orice alt album pe care l-am compus, de către locurile de unde vin”, se confesează cântăreţul în videoclip, înainte să adauge: ”este personal”.

Celebru în Statele Unite după ce a participat la emisiunea ”The Mickey Mouse Club” când era doar un adolescent, Justin Timberlake a devenit o vedetă cunoscută în lumea întreagă la finalul anilor ’90 cu trupa de băieţi NSYNC. Ulterior a făcut tranziţia către o muzică mai matură cu sonorităţi R&B, în special pe albumul său ”FutureSex/LoveSounds”, lansat în 2006. Cele mai recente albume, ”The 20/20 Experience” şi ”The 20/20 Experience – 2 of 2”, au fost lansate în 2013.

Sursă foto: mb-radio.org

Justin Timberlake - ana munteanu 90x90Citește și: Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României, are primul single!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.