Justin Trudeau, în lacrimi!

Trudeau - justin trudeau2 1024x682

Justin Trudeau, în lacrimi! Premierul Canadei este, fără doar și poate, unul din idolii vremurilor pe care le trăim. Un om care te poate face să plângi instantaneu de emoție, dar, care, poate plânge și el. Și a făcut-o ieri, când a ținut un discurs în memoria artistului canadian Gord Downie, care a murit în urma unui cancer la creier.

”Știam că acest moment urma să vină, dar am sperat că totuși nu se va întîmpla. Credeam că o să pot face față acestui moment, dar nu, nu pot” a declarat un Trudeau cu lacrimi șiroind pe obraz. ”Gord a fost prietenul meu, a fost prietenul tuturor. Gord a iubit această țară cu tot ceea ce fost el, și i-a iubit fiecare colț, fiecare poveste, fiecare aspect ce ținea de Canada”.

Citește și: Justin Trudeau și Emanuel Macron, dragoste la prima vedere

Trudeau și Downie au fost văzuți împreună la o serie de evenimente, dar au știut să își păstreze prietenia privată. Ultima fotografie împreună a celor doi datează din 2016, decembrie. Imediat după anunțul decesului, Justin Trudeau a postat pe Twitter următorul mesaj: ”Nu va mai fi un om ca tine, Gord. Odihnește-te în pace, prietene!”

Sursă foto: people.com

Trudeau - Trudeau 150x150Citește și: Justin Trudeau, cel mai sexy premier din lume

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.