Kim Kardashian, donație de 500.000 de dolari pentru victimele #Harvey

Harvey - raja hurricane harvey houston boat rescue

Kim Kardashian, donație de 500.000 de dolari pentru victimele #Harvey. America este în aceste zile martora unei tragedii imense produsă de uraganul Harvey în statul Texas. Vedetele americane nu au rămas indiferente dramei prin care trec sute de mii de oameni și au început să strângă fonduri care să îi ajute să își reia viața normal.

Campania începută pe rețelele sociale aduce alături staruri din toate domeniile și sume din ce în ce mai mari. Cele mai generoase donații au venit, până în acest moment, de la familia Kardashian, care, oricât de controversată ar fi, știe să fie alături de oameni la momente grele. Astfel, acestea au donat 500.000 de dolari.

Citește și: METEO – Vremea pe 2 săptămâni: vară la început de toamnă!

Nu au rămas indiferenți nici Dwayne the Rock Johnson, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, care au donat câte 25.000 de dolari fiecare. Chris Brown a donat 100.000 de dolari, dar a specificat că nu către Crucea Roșie, în care nu are încredere, ci direct către cei afectați. Beyonce a anunțat la rândul ei că fundația ei, BeyGOOD se va ocupa îndeaproape pentru a fi de ajutor tuturor celor afectați de aceste inundații catastrofale. Iar Cher a făcut notă discordantă și a anunțat că ea donează pentru ajutorarea animalelor salvate din zonele afectate.

Sursă foto: newyorker.com

Harvey - 170828064026 62 hurricane harvey 0826 exlarge 169 150x150Citește și: Imaginea zilei – om și animal, uniți în fața uraganului Harvey!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.