Kim Kardashian este mamă din nou!

Kim Kardashian este mamă din nou! Kardashian și soțul ei, Kanye West au devenit părinții unui copil surogat luni. Anunțul a fost postat pe blogul celor doi, cu titlul: ”Este aici”.

”Ianuarie, 15, 12:47 AM, 3.34 kg. Kanye și eu suntem fericiți să vă anunțăm sosirea pe lume a fetiței noastre frumoase și sănătoase. Suntem recunoscători din tot sufletul nostru mamei surogat care a făcut posibil ca acest vis al nostru să devină realitate și să ne dăruiască cel mai frumos copil. North și Saint sunt extrem de fericiți de nașterea surioarei lor”. 

Citește și: Cum a slăbit Kim Kardashian?

Fanii Kardashian au urmărit cu sufletul la gură povestea copilului surogat încă din iunie anul trecut, atunci când informația a ajuns în presă. Soluția aleasă de soții Kardashian a venit ca urmare a faptului că medicii au considerat că o nouă sarcină ar fi riscantă pentru sănătatea lui Kim, ca urmare a problemelor avut cu venirea pe lume a celui de al doilea copil. Ca atare, soluția a venit prin intermediul unei agenții ce a găsit o mamă surogat pentru suma de 45.000 de dolari.

Este o perioadă extrem de fertilă pentru clanul Kardashian, Khloe urmând să devină mamă în Aprilie iar Kylie Jenner urmând să nască undeva în Februarie.

Sursă foto: Harpers Bazaar

Kardashian - kimkardashian 90x90Citește și: Kim Kardashian lansează un nou show tv – Glam Masters!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.