Kim Kardashian, întâlnire cu Trump în Biroul Oval!

Kardashian - trumpkardashian 1024x683

Kim Kardashian, întâlnire cu Trump în Biroul Oval! Da, Kardashian a făcut-o și pe asta. A fost la Casa Albă, unde s-a întâlnit cu președintele Trump, tema discuțiilor fiind reforma în penitenciare dar și despre modul în care se dau sentințele de către justiția americană.

”Aș dori să îi mulțumesc președintelui Trump pentru această întâlnire. Am speranțe că domnia sa o va grația pe doamna Alice Marie Johnson, care execută o pedeapsă pe viață, ca urmare a unei condamnări pentru trafic de droguri, fără violență. Sperăm ca și dânsa, precum mulți alții, să primească o a doua șansă la viață” a scris Kardashian pe contul de Twitter.

Citește și: Kim Kardashian lansează un nou show tv: ”Glam Masters”

La rândul să și Trump a postat un mesaj legat de întâlnirea cu Kim Kardashian, însoțit de o poză cu aceasta din Biroul Oval: ”O întâlnire bună cu Kardashian azi, am discutat despre reforma din închisori”. Rămâne de văzut dacă vizita lui Kim Kardashian se va lăsa și cu mult așteptata grațiere a lui Alice Marie Johnson, care acum are 63 de ani, iar din 1997 este în închisoare.

Sursă foto: Donald Trump Twitter.

Kardashian - kimchicago 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Kim Kardashian și Chicago West, primul selfie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.