Kim Kardashian, scandal rasist în SUA

Kardashian - Screenshot 217

Kim Kardashian, scandal rasist în SUA. Face ce face vedeta familiei Kardashian și rămâne în permanență în atenția mass-media. Fie că este vorba de petrecerile la care merge, ținutele pe care le poartă sau proiectele în care se implică, Kim Kardashian este preferata ziariștilor. De data aceasta, negativ însă, după ce un scandal cu tentă rasială o are în centrul atenției.

Kardashian a lansat o nouă linie de machiaj, dar poza principală a campaniei a revoltat întreaga lume, pentru că ne prezintă o imagine mult prea neagră a vedetei. Poza a fost desființată de fani pe Twitter, cu toții atrângându-i atenția lui Kardashian că nu a fost în viața ei atât de neagră:

Citește și: Cele mai bune ținute ale lui Kim Kardashian în 2017

”Femeilor negre și se spune să se albească în timp ce Kardashian devine din ce în ce mai neagră și este lăudată pentru frumusețea ei”.

Chiar dacă Kim Kardashian a șters una din pozele bucuclașe, o poză care promovează noua ei linie de machiaj este în continuare pe Twitter și este chiar poza ei de profil.

Sursă foto: HarperBazaar

Kardashian - kimkardashian 150x150Citește și: Kim Kardashian lansează un nou show tv: ”Glam Masters”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.