Kate Middleton, alături de victimele atentatelor de la Londra

Kate Middleton - Screenshot 213

Kate Middleton, alături de victimele atentatelor de la Londra. Zi plină de emoții pentru victimele atentatului terorist de la Podul Londrei și Piața Borough din Londra, care sunt internate la Spitalul King College pentru recuperare.

Ducesa de Cambridge le-a făcut o vizită surpriză răniților, a stat de vorbă cu medicii și personalul spitalului, mulțumindu-le pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru salvarea răniților.

Kate Middleton - Screenshot 214

În calitate de primă voce a campaniei ”Heads together”, ce aduce în atenția publică oamenii cu probleme psihice, Kate Middleton a discutat cu oficialii spitalului și despre importanța acordării de consiliere psihologică victimelor atentatelor.

Citește și: Simona Halep, imagine impresionantă pe Instagram!

Vizita Ducesei de Cambrigde nu i-a lăst indiferenți pe medicii de la King College, care, prin vocea directorului Malcolm Tunnicliff, s-au declarat onorați să lucreze pentru Regină și pentru Serviciul Național de Sănătate.

Sursă foto: King College NHS Twitter.

Kate Middleton - Simona Halep interviu Harpers BAZAAR Romania 2 768x535 150x150Citește și: Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.