Kate și William, din nou părinți. Totul despre noul bebeluș regal!

Kate - kateinsarcinata

Kate și William, din nou părinți. Totul despre noul bebeluș regal! Vestea că Prințul William și Ducesa de Cambridge se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară s-a răspândit în toată lumea. Dincolo de bucuria evenimentului, lumea deja caută răspunsuri la întrebări: ce sex va avea, ce nume i se va pune.

Există, totuși, câteva lucruri pe care le știm sigur de pe acum despre cel de al treilea copil al cuplului regal britanic:

  • Bebelușul regal va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după Prințul Charles, Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte. Odată cu nașterea lui, Prințul Harry mai coboară un loc, până pe poziția 6.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, scandal cu poze nud în Franța

  • Cel mai probabil, se va naște la primăvară, undeva în martie 2018, asta dacă Ducesa de Cambridge este, așa cum se estimează, în a 12-a săptămână de sarcină.
  • Cel mai probabil, și al treilea copil al lui Kate și William se va naște tot la rezerva privată de la Spitalul Sfânta Maria din vestul Londrei, acolo unde au venit pe lume și frații săi.
  • Nașterea unui nou copil regal este anunțată printr-un document postat în fața Palatului Buckingham, document care anunță sexul copilului, ora nașterii și greutate. Însă, cel mai probabil, rețelele sociale o vor lua înainte acestei tradiții.
  • Copiii regali au, de obicei, 3 – 4 nume dar nu și un prenume. La casele de pariuri deja se mizează pe numele de Alice și Elisabeta, dacă este fată, James și Arthur, dacă este băiat.

Sursă foto: Pinterest

Kate - katemiddleton 150x150Citește și: Kate Middleton, răvășitoare în alb

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.