Kate Perry și Madonna, provocări sexy pentru americanii care VOTEAZĂ !

Madonna - madonna

Articol scris de Ionuț Iancu. Kate Perry și Madonna, provocări sexy pentru americanii care VOTEAZĂ ! Statele Unite ale Americii se pregătesc pentru alegerea unui nou președinte. Toată lumea este conectată la acest eveniment, iar din scenariu nu aveau cum să lipsească și vedetele de peste Ocean.

Dacă unii își exprimă opțiunile de vot pentru unul sau altul dintre candidați, Kate Perry și Madonna reușesc și de această dată să iasă în evidență prin non-conformismul cu care abordează acest subiect. Astfel, Kate Perry a realizat un scurt clip alături de echipa de la „Funny or Die„ în care îi cheamă pe americani să iasă la vot, arătând importanța fiecărui vot.

Numai că artista nu se oprește aici, rămânând la un moment dat goală în clip, declarând că nu este important cum te îmbraci ca să mergi să votezi, important e să mergi. Nici Madonna nu s-a lăsat mai prejos. Susținătoare declarată a lui Hillary Clinton, Madonna s-a raliat mesajului lui Kate Perry și a postat un mesaj în care îi îndeamnă pe oameni să voteze ca ea, să voteze pentru oamenii inteligenți dar și pentru egalitatea dintre bărbați și femei.

America se pregătește pentru un nou moment istoric. După cele două mandate ale lui Barack Obama, primul președinte de culoare al SUA, sondajele dau ca sigură victoria lui Hillary Clinton, care ar deveni astfel prima femeie președinte din istoria celui mai puternic stat al lumii.

Sursă foto: Twitter.com/Maddona

Madonna - maxresdefault 1 1 150x150Citeste si: Playboy ȘOCHEAZĂ. Pictorial al unei musulmance în paginile revistei !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.