Keratină, ulei de măsline sau mască hidratantă? Ce merită părul tău?

- masca par banane1

Părul tău este uscat şi neprietenos? Vrei să găseşti cea mai bună soluţie pentru hidratarea  părul pe timp de iarnă? Nu îţi trebuie o avere, unele soluţii sunt uşor de pus în practică. Uite câteva variante pe care le poţi încerca rapid:

- 5 Hairstyles Every Girl Should Know 1 1024x708
Keratină  – Când părul este coafat în exces şi supus factorilor externi  keratină îşi pierde calitatea originală, rezultând astfel un par lipsit de elasticitate şi greu de aranjat.Cercetătorii au descoperit însă o soluţie pentru această situaţie: keratină este extrasă din alte surse naturale şi introdusă în suplimente speciale sau tratamente pentru par. Aplicată direct pe par sau administrată sub formă de supliment, keratină pătrunde în profunzime, reparând structura firului de par. Foloseşte produse pe baza de keratină iar părul îţi va spune …mulţumesc!( Sfatulmedicului.ro)- 12476461 10207011741386910 1348446491 n1
Ulei de măsline –  Vrei să hidratezi părul rapid? Pregăteşte un prosop şi stropeşte părul uscat cu ulei de măsline. Lasă că acţioneze o ora şi spală părul. O să vezi cât de moale este la final. masca-par-banane

- masca par banane

Masca cu banane şi miere – Vrei să îi dai părului tău tratamentul pe care îl merită? Pune într-un mixer  o banană, puţină miere, lapte gras şi ulei de ricin. Odată ce ai obţinut o pastă,  aplică pe părul uscat şi înfăşură într-un prosop. Lasă să acţioneze în jur de o ora si clateste bine. Vezi cât de tare străluceşte?

foto: herbeauty.co/ 365sanatate.ro

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.