Șoc la Hollywood – Kevin Spacey confirmă că este homosexual!

Kevin Spacey - skynews kevin spacey hollywood 4142291 1024x576

Șoc la Hollywood – Kevin Spacey confirmă că este homosexual! Scandalul sexual de la Hollywood, pornit de la Harvey Weinstein, face inclusiv victime de unde te-ai aștepta mai puțin. Actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală, fapt ce l-a determinat pe starul din House of Cards să confirme oficial că este homosexual.

Într-un articol publicat pe site-ul BuzzFeed, Anthony Rapp a declarat că actorul Kevin Spacey l-a invitat la o petrecere organizată în apartamentul său în anul 1986 și că la finalul acesteia l-a luat în brațe, l-a pus pe un pat și s-a urcat peste el, făcându-i avansuri sexuale.

Citește și: #MeToo, dar până unde? 

„Nici până în ziua de azi nu am putut să mă lămuresc în legătură cu multe aspecte legate de acest lucru. Este pur și simplu ceva extrem de confuz pentru mine”, a mai spus Anthony Rapp pentru BuzzFeed.  Kevin Spacey a reacționat în urma dezvăluirilor făcute de Anthony Rapp, dând publicității duminică seară o declarație în care afirmă „cu sinceritate” că nu își amintește acel incident și că are „mult respect și admirație față de Anthony Rapp în calitatea sa de actor”.

„Dar, dacă m-am comportat într-adevăr așa cum a descris el, atunci îi datorez cele mai sincere scuze, pentru ceea ce pare să fi fost un comportament profund nepotrivit, cauzat de consumul prea mare de alcool”, a adăugat Kevin Spacey.

„Așa cum mă cunosc prietenii apropiați, în viața mea am avut relații atât cu bărbați, cât și cu femei. Am iubit și am avut relații romantice cu bărbați pe parcursul vieții mele, iar acum am ales să trăiesc ca un bărbat gay”, a mai spus starul hollywoodian.

În 2000, Kevin Spacey a negat într-un interviu că ar fi homosexual, în urma unui articol publicat de revista Esquire în anul 1997 în care se insinua că starul de cinema ar fi gay. Kevin Spacey a mai spus în declarația sa de duminică seară că articolul apărut pe site-ul BuzzFeed l-a obligat deja să vorbească „și despre alte lucruri din viața” lui. „Vreau să tratez acest subiect cu onestitate și în mod deschis, iar acest lucru începe cu examinarea propriului tău comportament”, a adăugat Kevin Spacey în încheierea declarației sale.

Continuare știre pe Agerpres

Kevin Spacey - harassment 150x150Citește și: Sute de milioane de femei, fără protecție în fața hărțuirii sexuale!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.