Kim Kardashian, decizie radicală legată de viitorul copil

Kim Kardashian - Kim hotel copil

Kim Kardashian, decizie radicală legată de viitorul copil Vedeta americană a anunțat că va apela la o mamă surogat pentru cel de al treilea copil al ei, după ce ultima tentativă de a rămâne însărcinată printr-o intervenție chirurgicală la nivelul uterului a eșuat.

Totul s-a petrecut în cadrul show-ului „Keeping up with the Kardashian”, unde Kim a ajuns sub bisturiul medicului, ce a trebuit să repare o rană de la nivelul uterului. Concluzia doctorului a fost devastatoare pentru Kardashian: în nici un caz nu va mai putea să aibă un alt copil, după complicațiile suferite la nașterilor lui North și Saint, cei doi copii ai vedetei.

Citește și: OBSESIA Kardashian. Când FANII trebuie să meargă la PSIHOLOG

Ca atare, alternativa mamei surogat a devenit una luată în calcul de Kardashian și Kanye West, care sunt căsătoriți din 2014 și au deja doi copii împreună.

Înclin către această opțiune și vreau să încerc. După ce am vorbit cu Kanye cred că mereu am știut ca mama surogat este o opțiune, dar nu m-am gândit că poate fi o opțiune reală. Acum simt că asta este realitatea mea. Simt că o mamă surogat este cu adevărat singura opțiune pentru mine„

Sursă foto: music.ro

Sursă știre: Viva.ro

Kim Kardashian - kim kardashian hype energy drink 683x1024 150x150Citește și: Cum a slăbit Kim Kardashian?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.