Cum a slăbit Kim KARDASHIAN?

Kim KARDASHIAN - kim kardashian hype energy drink 683x1024

Două sarcini, contracte peste contracte și o familie cum rar mai vezi. Un adevărat imperiu.  Cum a slăbit Kim KARDASHIAN?  Cuvântul cheie este AMBIȚIE. Dacă la prima sarcină Kim Kardashian era greu de recunoscut, la cea de-a doua sarcină lucurile nu au mai scăpat de sub control.

Ce mănâncă acum Kim Kardashian?

  • frittata cu fructe
  • frittata cu brânza feta
  • somon cu varză de Bruxelles

Kim KARDASHIAN - mancare 768x432 75280200

Cum a reușit? Foarte mult sport, masaje și tratamente speciale, dar și o dietă draconică. Kim a mărturisit că de două săptămâni și-a schimbat dieta, alegând să urmeze regimul Atkins (dieta fără carbohidrați), scrie realitatea.net

Ulterior, starleta a postat și o imagine cu ea, în care apare îmbrăcată în costum de baie, dezvăluind astfel noua ei siluetă. Și trebuie să recunoaștem că trasnformarea starletei e chiar uimitoare, dacă e să ne gândim la acele săptămâni de dinaintea celei de-a doua nașteri, când Kim era ca un balon.

Kim KARDASHIAN - pirelli calendar book 142 150x150

 

Citeste si: 50 de ani de calendar PIRELLI

 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la mine, îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte : emmazeicescu@gmail.com

foto:nydailynews.com

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.