Klaus Iohannis – „Sunt nemulțumit de reacția MAI și a jandarmilor!„

Iohannis - iohannis 1024x577

Klaus Iohannis – „Sunt nemulțumit de reacția MAI și a jandarmilor!„ Într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a declarat că este extrem de nemulțumit de modul cum MAI și Jandarmeria au gestionat evenimentele de aseară, când un protest pașnic a fost deturnat de elemente violente.

Președintele a solicitat ministrului Carmen Dan lămuriri scrise și clare despre aceste evenimente, ținând cont de faptul că autoritățile au primit informații de la SRI despre ce se va întâmpla.

În același timp, Klaus Iohannis a declarat că a sesizat Curtea Constituțională în privința OUG de modificare a Codului Penal, întrucât se poate vorbi de un conflict de natură constituțională între guvern și sistemul de justiție pe de o parte și Parlament, pe de altă parte.

„În chestiunea ordonanţei am decis să sesisez Curtea Constituţională, este după părerea mea şi a juriştilor din Administraţia Prezidenţială, evident e vorba de un conflict politic de natură constituţională între Guvernul, pe de o parte, sistem de justiţie şi Parlament în cealaltă parte. Acest document este pe drum şi va fi depus în câteva minute la Curtea Constituţională”

Iohannis - florinjianu2017 605x 150x150Citeste si: Ministrul Florin Jianu a demisionat!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.