Kristyna Martelli, fotomedelul cu peste 100 operații estetice, a murit

Kristyna Martelli - kristinamartelli 1024x683

Kristyna Martelli, fotomodelul cu peste 100 operații estetice, a murit. Fiecare dintre noi suntem nemulțumiți, uneori, de felul în care arătăm. Ne-am dori să avem nasul mai mic, pielea mai fermă, sânii mai mari, iar lista ar putea continua. Însă a transforma aceste mici imperfecțiuni în obsesii și a încerca să ne supunem trupul unor schimbări radicale nu este deloc benefic. Ba chiar poate fi mortal.

Citește și: Zâmbiți, vă rog, Photoshop!

Așa cum o dovedește Kristyna Martelli, fotomodelul cu peste 100 operații estetice, care a murit chiar în timp ce se afla pe masa de operații, pentru o nouă modificare a trupului ei. Celebră pe rețelele sociale, mai ales pe Instagram, Martelli a început să cocheteze cu modificările estetice de la o vârstă fragedă.

Martelli a murit la vârsta de 23 de ani, iar anunțul a fost făcut de o prietenă a acesteia, pe rețeaua de socializare Twitter: „#RIP, draga mea. Încă nu pot să cred așa ceva” este mesajul lăsat de Amy Anderssen, în fapt, singura informație legată de moartea fotomodelului.

Sursă foto: gossip.hirufm.lk

Kristyna Martelli - femeie in lanturi 150x150Citește și: Cum se răzbună femeile? Înghit toți banii de vacanță

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.