Lacrimile unei femei

lacrimile unei femei - science of tears 1024x768

lacrimile unei femei - am Cancer 2 150x150Articol scris de Iancu Ionuț Lacrimile unei femei. Nimic nu mi se pare mai tulburător decât să văd o femeie, cu niște ochi mari, de poveste, plângând. Să îi văd ochii roșii, triști, dezarmați. O femeie care plânge, și care își arată vulnerabilitatea asta de față cu tine, este de fapt o femeie atât de puternică. Este o femeie care pe tine te-a investit cu suficientă încredere încât să o cunoști și așa.

Lacrimile unei femei. Nu te numești bărbat când faci o femeie să plângă. Când îi rănești sufletul atât de mult încât lăcrimează și el. Nu te numești bărbat atunci când încerci să o îngenunchezi, când în loc să o înveți să zboare, tu îi zdrobești aripile și încrederea în ea. Nu ești decât o canalie, un om de nimic. Da, e greu să reușești să înțelegi o femeie, ar fi chiar banal dacă nu ar fi așa. Da, o femeie te poate duce din iad în rai în doar câteva secunde. Dar, dacă te iubește, va fi acolo, la capătul călătoriei, dărunindu-ți sărutul și îmbrățișarea ei, drept răsplată că ai trecut prin iad pentru ea.

Lacrimile unei femei. Sunt lacrimi care curăță sufletul. Care sfințesc trupul. Toate icoanele făcătoarede minuni lăcrimează. Așa și femeia care plânge. Își curăță suferința, își șterge urmele lacrimilor și apoi se apucă de făcut minuni. Pentru ea, pentru ce-i al ei, pentru cei ce au știut să îi fie alături când ea nu mai vedea viitorul de atâta plâns. Se spune că într-o zi, Dumnezeu se plimba pe Pământ și a întâlnit o femeie care plângea. Și a întrebat-o: „De ce plângi?„. La care ea a răspuns timid: „Plâng pentru că plouă.„. La care Dumnezeu, ștergându-i lacrimile, i-a spus: „Nu..plouă pentru că plângi tu„.

De ce am scris textul ăsta? Pentru că văd în jurul meu din ce în ce mai multe femei care plâng. Femei care și-au amanetat visele pentru o poveste de iubire, care au dat totul pentru relații, căsnicii, familii, iar acum sunt singure, pe marginea unui mare abis, neștiind ce să facă pe mai departe pentru ele. Pentru sufletul lor, pentru mintea lor. Femei care au atâta tristețe în ochii lor că nici nu mai au curajul să își ridice privirea din pământ. Când întâlniți o astfel de femeie, strângeți-o cu forță în brațe ! Ștergeți-i lacrimile de la ochi, mângați-i obrazul și nu ezitați să îi spuneți că nu are rost să mai plângă.

Să ridice fruntea sus, să fie conștiente de cât de mult valorează, să ia viața la trântă iar și să se redescopere pe ele. Așa cum erau înainte să își amaneteze visele. Femei frumoase, femei pline de viață, femei capabile să aducă culoare și iubire până și în cele mai cenușii și pline de ură locuri. Pe care niște pseudo bărbați de doi lei au încercat să le ucidă. Dar nu aveau cum.

Pentru că o femeie care iubește și e iubită, care zâmbește și are în ochi doar lacrimi de fericire, e însăși Raiul în care oricine și-ar dori să își găsească alinarea. E femeia perfect imperfectă pe care doar un bărbat adevărat știe să o prețuiască la adevărata ei valoare.

lacrimile unei femei - 543170321 6401 150x150Citeste si: Ce te COSTĂ să faci un om FERICIT ?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.