ALERTĂ: Lapte praf infestat cu Salmonella, de vânzare în România!

lapte - lapte praf

ALERTĂ: Lapte praf infestat cu Salmonella, de vânzare în România! Scandalul laptelui praf interzis în Franța lovește și România. Autoritățile au confirmat că laptele praf al celor de la Lactalis se comercializează și la noi.

Ministerul Sănătății a anunțat că laptele aflat pe rafturile farmaciilor de la noi va fi retras de pe piață, preventiv și se vor efectua și controale. Distribuţia laptelui praf pentru bebeluşi contaminat cu Salmonella Enterică s-a făcut către state terţe din Asia şi Africa, potrivit informaţiilor primite până în acest moment de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, prin Punctul Naţional de Contact al Sistemului Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje din România (PNC SFAAF RO).

Citește și: ANPC dă în vileag ce amestec bem în loc de LAPTE

″În data de 4 decembrie 2017, Punctul Naţional de Contact al Sistemului Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje din Franţa a informat Comisia Europeană cu privire la contaminarea cu Salmonella Enterică a unei game de alimente cu destinaţie nutriţională specială (lapte praf formulă pentru bebeluşi), produsă în Franţa, informare care a fost încadrată de către Comisia Europeană la notificare de alertă.
Informaţiile primite până în acest moment de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, prin Punctul Naţional de Contact al Sistemului Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje din România (PNC SFAAF RO), arată că distribuţia produselor contaminate s-a făcut către state terţe din Asia şi Africa.

Sursă foto: elaptepraf.ro

Continuare știre pe Știrile ProTV

lapte - cum sa faci lapte de migdale acasa size1 150x150Citește și: Totul despre laptele de migdale!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.