Laura Bretan cântă la București

Laura Bretan - laura bretan agt

Laura Bretan cântă la București. Vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, scena Sălii Polivalente găzduiește spectacolul Poveste de Crăciun, în regia lui Cristian Mihăilescu. Super-producția de final de an a Operei Comice pentru Copii îi are ca invitați pe soprana Felicia Filip, tânara Laura Bretan (Chicago) -câștigătoarea concursului “Românii au Talent” și case care a ajuns în finala America’s got talent!

De asemenea, copiii se vor bucura de vocea Alinei Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-solist al Operei Naționale din București, prim-balerinii Corina Dumitrescu și Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul de reputație mondială Mario Hossen (Viena), Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonică București (dirijori Gheorghe Iliuță și Andrei Tudor), alături de artiștii lirici și balerinii Operei Comice pentru Copii.

Cei care vor să trăiască povestea magică a Crăciunului vor avea parte de  repertoriul universal, de colinde românești și internaționale, interpretate de soliștii Operei Comice pentru Copii, alături de peste 300 de copii din Corurile Cantus Mundi din țară (dirijor Anna Ungureanu). Publicul se va  bucura și de secvențe celebre de balet clasic și contemporan.

Foto: agentiadepresamondena.com

Laura Bretan - laurabretan 150x150Citeste si:Laura Bretan a ajuns în semifinala America’s Got Talent

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.