Laura Cosoi: ”Îmi cumpăr legumele, fructele, doar din supermarket!”

Laura Cosoi - laura cosoi ten bb2ae6d171 01

Laura Cosoi: ”Îmi cumpăr legumele, fructele, doar din supermarket!” Prezentă în studioul Perfect Imperfect, Laura Cosoi a vorbit telespectatorilor despre stilul de alimentație sănătos căruia ea îi este foarte fidelă, un stil care să te ajute să ai parte de o viață cu adevărat echilibrată.

”Eu nu îmi cumpăr legumele, fructele din piață, ci dintr-un supermarket. E foarte important să ne hrănim cu produsele care sunt în sezon. Așa făceau și bunicii, părinții noștri, care ne ofereau ceea ce se găsea în grădină”, acesta este unul din principiile esențiale ale alimentației echilibrate.

Citește și: Povestea se schimbă, personajele rămân!

Laura Cosoi a vorbit și despre spectacolul în care și-a facut debutul în seara aceasta, ”Chat, chat, chat”, unde ea reprezintă 3 femei care își dau întâlnirea cu jumătatea găsită pe internet. În piesă mai joacă și Andrei Duban, Anca Țurcașiu

Sursă foto: libertatea.ro

Laura Cosoi - julia 150x150Citește și: Julia Roberts, cea mai frumoasă femeie din lume

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.