11 ani fără Laura Stoica!

Laura Stoica - laurastoica

11 ani fără Laura Stoica! În ciclul vieții noastre, dispariția unor oameni dragi, a unor personalități ce ne-au marcat viața, a unor artiști de care ne-am atașat profund, este inevitabilă. Și, dacă ar fi să trecem aici întreaga listă a lor, am realiza cât de săracă rămâne lumea noastră cu fiecare zi.

Nici România ultimilor 27 de ani nu a fost scutită de astfel de moment. Dar parcă nimic nu poate întrece, ca dramă, ca nedreptate, moartea unei artiste unice: Laura Stoica. Era 9 martie 2006, ora 21, când televiziunile de știri anunțau că, undeva la ieșirea din comuna Sinești, pe șoseaua București – Urziceni, Laura Stoica și logodnicul ei, Cristian Mărgescu, au murit într-un accident rutier. Accidentul a avut loc la întoarcerea artistei de la un concert susținut la Urziceni.

Citește și: Ilinca și Alex Florea, reprezentanți României la Eurovision 2017

Șocul morții artistei a fost cu atât mai mare cu cât, în realitate, victimele accidentului au fost 3: Laura Stoica era însărcinată în 3 luni, purta în pântece copilul pe care și l-a dorit toată viața ei. Laura Stoica a fost una din cele mai bune voci pe care România le-a avut vreodată. Un talent incredibil. Piese precum: „Un actor grăbit„, „Focul„, „Doar tu„ sau „Mereu mă ridic„ au făcut din ea cea mai bună voce feminină de rock din istoria României.

Ca și o notă de curiozitate, debutul discografic al Laurei Stoica a avut loc în anul 1992, cu discul single „Un actor grăbit„, în 800 de exemplare, unul din ultimele discuri în format vinil mic lansate pe piața românească. În memoria artistei, fratele acesteia organizează și festivalul „Laura Stoica„ care dorește să promoveze tinerele talente.

Sursă foto: adevărul.ro

Laura Stoica - muzica1 150x150Citeste si: Da pentru ora de muzică! Implică-te!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.