Liliane Bettencourt, moștenitoarea imperiului L’Oréal, a murit!

Liliane Bettencourt - Liliane Bettencourt

Liliane Bettencourt, moștenitoarea imperiului L’Oréal, a murit! În vârstă de 94 de ani, Liliane a murit la ea acasă, iar anunțul decesului a fost făcut de fata ei, Francoise Bettencourt, printr-un mesaj care anunța că mama ei a murit în pace.

Liliane Bettencourt a fost singura fată a lui Eugene Schueller, care a fondat imperiul  L’Oréal la începutul secolului 20. Cei de la revista Forbes au estimat averea ei la 39 de miliarde de euro. CEO-ul  L’Oréal, Jean-Paul Agon, și-a exprimat admirația față de Liliane , menționând că aceasta a avut mereu grijă de angajați dar și de bunăstarea companiei.

Citește și: METEO – weekend rece și ploios. ANM a emis cod galben!

Bettencourt a intrat în posesia averii  L’Oréal imediat după moartea tatălui, în 1957. Peste 6 ani de la acel moment compania a intrat pe bursă, dar ea a rămas acționar majoritar.  L’Oréal are aproape 90.000 de angajați pretutindeni în lume, cu vânzări de peste 26 de miliarde de euro în 2016.

Numele moștenitoarei imperiului  L’Oréal a fost implicat și într-un scandal politic, cunoscut drept ”Afacerea Bettencourt” și se referea la o reclamație făcută de fata ei, care acuza un fotograf, Francois Bannier, prieten apropiat de Liliane Bettencourt, că o manipula pe aceasta să îi dea bani și opere de artă.

Sursă foto: npr.org

Liliane Bettencourt - ivanka trump 150x150Citește și: Ivanka Trump: ”Am suferit de depresie!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.