(VIDEO) Lindsay Lohan, ABUZATĂ de logodnic

Lindsay Lohan - Lindsay Lohan
Galerie Foto

Lindsay Lohan, ABUZATĂ de logodnic. Momentul a dus la DESPĂRȚIRE. Linday lohan n-are noroc la bărbați. Și chiar dacă să zicem că ar avea, parcă totuși ceva nu e bine când se aliniază planetele. Lindsay Lohan tocmai ce s-a despărțit de iubitul ei de origine rusă, Egor Tarabasov.

Totul a pornit dsupă ce amorezii, pe atunci logodiți, au mers să se relaxeze la plajă. Pentru că Tarabasov nu e chiar ușă de biserică, la un moment dat Lindsay i-a „furat” telefonul. Decizia lui Lindsay de a verifica conversațiile lui Tarabasov l-a enervat atât de tare pe amorezul rus încât mai că a luat-o la bătaie în plină plajă.  Vezi Galerie FOTO!

Lindsay a luat ulterior decizia de a încheia logodna cu Tarabasov, spunând că episodul de violență nu este unul singural. „Nu poți sta cu cineva care este violent și nici măcar nu intenționează să spună că îi pare rău„, a spus actrița pentru radaronline.com

Lindsay Lohan - Antonia2 150x150Citeste si: Am sunat la 112. Cum manca bataie vecina mea

Ai si tu o stire despre vedete? trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect- Ne recomanda sinceritatea!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.