Liviu Dragnea: PSD nu merge la consultările cu președintele Iohannis!

dragnea - liviudragnea 1024x660

Liviu Dragnea: PSD nu merge la consultările cu președintele Iohannis! Într-o declarație de presă susținută în fața sediului PSD, după ce jurnaliștii prezenți la o conferință de presă au fost invitați afară, președintele social democraților, Liviu Dragnea, a anunțat că PSD nu va merge la consultările declanșate de președintele Iohannis.

„Acest alineat din Constituţie nu poate fi urmat decât de o litera a unui decret. Consultarile se pot face doar în baza art. 103 şi acolo se spune foarte clar că în funcţie de majorităţile de la parlamentare nu se poate vorbi decât după validarea unui nou Parlament” a spus Dragnea la sediul partidului.

„Nu putem merge la aceste consultări, pentru că aşa cum am spus vrem să respectăm cu stricteţe Constituţia. Nu mergem pentru a face exerciţii de imaginaţie. Eu cred că după ce fiecare deputat şi senator este validat se pot face consultări. Noi nu puteam da curs la invitaţia fundamentată pe un articol greşit din Constituţie (85)” a completat el.

Dragnea consideră „straniu” faptul că şeful statului i-a invitat şi pe reprezentanţii USR şi PMP care în prezent nu sunt în Parlament.

„Ni se pare straniu că sunt invitate partide care nu sunt parlamentare – USR şi PMP. Mâine este în funcţiune acest Parlament”, a spus el.

Sursă foto: cațavencii.ro

dragnea - iohannis 1 150x150Citeste si: Klaus Iohannis: „Nu renunț la criteriile de integritate pentru viitorul premier!„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.