Londa se reinventează. Tu ai încercat noile produse?

Londa se reinventează. Tu ai încercat noile produse - LO VR GR ING 1 1024x731

Chiar și la mii de km depărtare de casă, aflu noutăţile. Mă bucur să aflu că Londa are o nouă imagine. Abia aștept să testez noile produse Londa Professional. Trăim pe repede înainte așa că vrem ca părul nostru să arate foarte bine în timpul cel mai scurt. Investiție de timp minimă, dar cu rezulte execlente”, asta ne promit cei de la Londa.

Londa se reinventează. Tu ai încercat noile produse - LO STY GR PL
„Formula noilor produselor de îngrijire reprezintă o combinație echilibrată de ingrediente hrănitoare și de hidratare, menită să răspundă nevoilor fiecărui tip de păr în parte. Acestea provin din întreaga lume – frunze de măslin din Tunisia, ghimbir din Asia sau semințe de macadamia din Guatemala. Aceste ingrediente se combină cu tehnologia Radialux Micro-Ioni ce contribuie la refacerea structurii părului.” Sună bine, nu?!

Londa se reinventează. Tu ai încercat noile produse - LO VR GR ING

În noua linie propusă de
Londa găsim 10 game pentru păr vopsit, degradat, deshidratat, lipsit de volum, creț, rebel, completate de produsele pentru soare, scalp și Velvet Oil.

Cel mai important pentru mine este  linia destinată îngrijirii părului.  Cei de la Londa Professionals ne promit  produse noi :  Color Radiance Conditioner, soluția de îndepărtare a petelor de vopsea de pe piele, Stain Remover.

Cum atunci când nu sunt în vacanţă mă coafez zilnic, vreau să vă dau detalii și despre produsele de styling. „Acestea din urmă au la baza Tehnologia Micro-Polimeri 3D-Sculpt cu rol in obținerea de volum, textură, strălucire și fixare. „, se arată în comuunicatul Londa.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.