Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent

Lorelai - lorelaimosnegutu

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent. Așa cum multă lume anticipa de la momentul apariției ei în preselecțiile concursului de talente, tânăra Lorelai Moșneguțu, fetița cu o voce incredibilă, dar atât de încercată de viață, a câștigat marele premiu de la Românii au talent.

Pe următorul loc s-au clasat cei de la trupa de dans Ok World Wide iar pe locul trei a venit revelația acestui an, tânărul chinez Fang Shuang. În cadrul show-ului s-a mai acordat și premiul de originalitate, câștigat de Eduard Antal.

Citește și: Românii au talent – fenomenul Lorelai!

Alberta Moșneguțu (Lorelai) este o poveste pe cât de tristă, pe atât de impresionantă. Fără mâini, abandonată la maternitatea din Târgoviște, este înfiată de asistenta maternală Veronica Pârvulescu. Problemele ei nu se opresc doar la lipsa mâinilor, copila nu avea să vorbească până la vârsta de 3 ani, iar primii pași i-a făcut la 4 ani. Un ghemotoc de om ce părea condamnat. Numai că nu a fost așa.

Acum, la cei 13 ani ai săi, Lorelai are deja 4 cărți scrise…cu degetele de la picioare. A câștigat zeci de premii la concursuri de poezie, muzică sau pictură. Iar de ieri seară, odată cu apariția în show-ul de talente, Alberta a cucerit o țară întreagă cu vocea ei incredibilă.

Sursă foto: româniiautalent.protv.ro

Lorelai - pizapCitește și: Elena Gheorghe, graviduța sexy

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.