Louis Vuitton lansează colecția de genți cu picturi celebre

Louis Vuitton - louisvuitton

Louis Vuitton lansează colecția de genți cu picturi celebre Celebra casă de lux din Franța a lansat ieri, într-o colaborare cu artistul american Jeff Koons, colecția de genți inspirate de pânze celebre, într-o acțiune de a moderniza imaginea celor mai celebre genți din lume.

Astfel, gențile Louis Vuitton vor avea imprimate pe ele tablourile: ”Gioconda” a lui Leonardo da Vinci, „Vânătoarea tigrului” de Rubens, „Fata cu câinele” de Fragonard, „Lan de grâu cu chiparoși”, de Van Gogh, și „Marte, Venus și Cupidon”, de Titian.

Citește și: Olivia Steer – „Vaccinarea obligatorie este un abuz!”

Michael Burke, președintele casei Louis Vuitton, a declarat ziarului Le Figaro că această serie va provoca o dezbatere despre marii maeștrii și va arăta cum canoanele frumuseții sunt influențate de „o lungă listă de artiști”.

Modelele acestei colecții ‘Masters’, prezentată marți, va fi pusă la dispoziția publicului începând din 28 aprilie și va costa, de exemplu modelul Speedy, aproximativ 2.100 de euro (2.223 de dolari).

Louis Vuitton - 160118121400 volvo interior s90 2 super 169 150x150Citește și: Vrei să îți schimbi mașina? Uite ce oferte ai la SAB Spring

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.