LOVEBOT – sau cum orice bărbat poate fi romantic !

lovebot - lovebot 16

LOVEBOT – sau cum orice bărbat poate fi romantic ! Nu toți ne naștem poeți. Nu toți avem vorbele cu noi, astfel încât să știm să îi facem declarații de dragoste femeii iubite. Dacă mai adăugăm și o doză de timiditate din partea bărbatului, obținem rețeta „perfectă„ pentru absența declarațiilor romantice dintr-o relație.

Și, oricât de căpoase ar fi să recunoască, femeile chiar apreciază momentele când un bărbat știe să le și vorbească, să le facă să se simtă frumoase, iubite, speciale. Dar ce te faci când tu chiar nu știi să vorbești romantic? Simplu, de acum: LOVEbot. LoveBot, un software care expediază în mod automat partenerului de cuplu mesaje romantice, citate despre iubire, videoclipuri, fotografii şi link-uri spre articole şi fişiere video amuzante, a fost creat de un inginer al companiei Microsoft, informează Daily Mail. Creatorul acestui program informatic spune că LoveBot se adresează persoanelor care întâmpina dificultăţi în a-şi exprimă sentimentele în viaţă reală.

LoveBot expediază în mod automat mesaje de iubire sau de apreciere unor persoane prestabilite din lista de contacte din telefonul mobil al utilizatorului.

Citește continuarea pe Wall-Street.ro

Sursă foto: mikelinnik.ca

lovebot - windowmateifaphotos 4 768x432 1 150x150Citeste si: WINDOWMATE, robotul de vis pentru gospodine

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.