Luna Neagră. Pe 30 septembrie vine iar SFÂRȘITUL LUMII !

luna neagră - luna neagra1 1024x640

Luna Neagră. Pe 30 septembrie vine iar SFÂRȘITUL LUMII ! Credeați că ați scăpat de sfârșitul lumii? Guess again. Din nou trebuie să ne pregătim pentru inevitabil. Și nici mult timp nu prea mai avem.

Mâine, 30 septembrie, va avea loc un fenomen astronomic cunoscut sub numele „Luna Neagră„ și care pentru mulți superstițioși și oameni aplecați spre mistic anunță o inevitabilă apocalipsă. Fenomenul se întâmplă aproximativ la fiecare 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificaţie deosebită datorită altor activităţi  din univers, ce vor avea loc în această lună. Prima zi a lunii septembrie a adus cu ea un „inel de foc“, o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul şi Soarele deasupra Africii, strălucitorul astru fiind făcut să pară întunecat. Acest lucru, adăugat fenomenului „Luna Neagră“, îi face pe mulţi să se teamă de ce este mai rău, scrie express.co.uk.

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă spun că fenomenul nu trebuie să aducă spaimă printre oameni,  viaţa pe Pământ urmând a se va desfăşura în mod normal în timpul şi după acest fenomen. „Luna Neagra“ va fi vizibilă în Emisfera Vestică, deasupra Americii de Nord şi de Sud şi în porţiunile vestice ale Europei.

Sursă foto: Dămaideparte.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

luna neagră - Mitul Varsatorului si constelatia Varsatorului 150x150Citeste si: A 13-a zodie naște controverse? Ce spun astrologii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.