Luna NOUA in Gemeni. Cum stai cu MOTIVATIA psihologica?

Luna NOUA in Gemeni. Cum stai cu MOTIVATIA psihologica? - 921393l 640x0 w 967d5105

Text de Alexandru Păunescu

Dupa cum cred ca s-a aflat deja prin tirg avem Luna Noua in Gemeni conjuncta cu Venus si “prinsa” in bratele unei cruci pe semne duble din care mai fac parte Jupiter in Fecioara, Saturn retrograd in Sagetator si Neptun in Pesti.

Luna NOUA in Gemeni. Cum stai cu MOTIVATIA psihologica? - 921393l 640x0 w 967d5105

Mi-am amintit de un profesor -Saturn retrograd- de limba si literatura romana din liceu, care ne dadea teme pentru acasa mai multe decit ceilalti profesori si daca indrazneam sa protestam in surdina, ne marea ratia. Explicatia lui era urmatoarea: nu conteaza ce meserii va alegeti, trebuie sa stiti sa vorbiti si sa scrieti corect limba stramosilor vostri.

Asta era motivatia lui psihologica ca profesor si inclin in acest context astral sa ii dau  dreptate, cu atit mai mult cu cit Marte este retrograd in Scorpion in casa muncii.

Cu siguranta v-ati interogat -Gemenii- felul in care interactionati cu cei din jurul vostru dar si cu sistemul vostru de percepte mai mult sau mai putin religioase -Sagetatorul, incercind sa intelegeti ce anume va mina in lupta -Marte in Scorpion- pentru supravietuire decenta -Marte si Saturn retrograde in casa muncii si a rutinei zilnice, a obiceiurilor cotidiene si a sanatatii.

Imi imaginez ca dupa ce ati venit obositi de la munca ati mai avut forta necesara sa faceti si curatenie in caminul vostru, punind la punct ca o furnica detaliile pentru a doua zi- Jupiter conjunct cu Nodul Nord in casa a IV a. Tirziu in noapte ati inaltat o ruga de multumire Preainaltului -Neptun in casa a X a- si v-ati pus in pat.

In loc sa vina mos Ene pe la gene au sosit in galop o mie de ginduri care v-au rapit somnul – Luna&Soare in casa a XII a predispun la insomnii. Si a inceput un fel de dialog intre surzi pe patru voci, ba chiar pe sase daca o adaugam la numaratoare si pe Venus.

Daca am vorbit si avut incredere in cine trebuia. De ce nu am renuntat -Saturn- la timp daca am vazut ca nu avem cu cine -relationare de tip Gemeni pe tiparul “una s-a zis, alta s-a facut”. De ce nu am ramas in linistea noastra -in casa a IV a- daca am intuit ca avem de-a face cu o iuzie -Neptun? De ce sar scintei la servici pe un os dezgropat -Marte retrograd in Scorpion?

Pe modelul dat de profesorul meu si dupa nenumarate ghemotoace de hirtie aruncate la cos -casa a XII a-  am sintetizat on my own mesajul acestei lunatii.

Mai putina imprastiere -Gemenii, mind in your business -Fecioara, mai multa centrare sau recentrare -Sagetator si mai multa credinta -Pesti.

Care este motivatia voastra?

sursa: Astro-Psi

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.