LUNA noua este in TAUR. Afla care e misiunea ta pe PAMANT

LUNA noua este in TAUR. Afla care e misiunea ta pe PAMANT - daily prediction

LUNA noua este in TAUR. Afla care e misiunea ta pe PAMANT  “Land ho!” este o expresie pe care o foloseau marinarii atunci cind zareau la orizont pamintul mult cautat, dupa saptamini, luni sau chiar ani de navigare.

LUNA noua este in TAUR. Afla care e misiunea ta pe PAMANT - daily prediction

Luna Noua in Taur impreuna cu Soarele, Venus si Mercur retrograd poarta amprenta acestui pamint de care avem cu totii nevoie pentru a creste si evolua armonios.

Ascendentul momentului este in Sagetator, semn al calatoriilor indepartate cu Jupiter stapinul acestuia retrograd in casa a IX a a momentului si conjunct cu destinul – Nodul Nord. Acesta subliniaza inca o data forta credintei..parafrazind am putea spune..”daca credinta nu e, nimic nu e”.

Dar intrebarea e unde gasim credinta daca nu avem un ghid sau o busola – Saturn retrograd in Sagetator pe prima casa- sa ne indice nordul misiunii noastre – Nodul Nord in Fecioara, casa a IX a?

Raspunsul este unul singur: in inima noastra. Luna Noua are loc in casa a V a a momentului si contureaza pe cer un frumos trigon de pamint, in care alaturi de Jupiter mai este prezent si Pluto retrograd in Capricorn, amintindu-ne de faptul ca numai noi insine sintem capabili sa ne dam valoarea pe care o cautam uneori zadarnic in exterior.

Nu avem nevoie de aprobarea nimanui sa pornim pe marea cautarilor noastre – Neptun casa a III a. Si nici temerile noastre de ieri -Marte retrograd in casa a XII a – nu sint un motiv suficient sa ne tina pe loc.

Vom cauta in trecut -Mercur retrograd- locul unde am mai fost dar din varii motive nu am putut debarca definitiv. Vom face pace cu noi insine si vom sti exact ce erori de navigatie -Saturn retrograd- sa evitam iscusit si sa invatam din ele pentru ca misiunea noastra personala indicata de Nodul Nord sa nu esueze pe pamint arid.

Sursa: Astro- Psi

Citeste si : Ascendentul, cel mai important punct pe harta astrala

foto: bp.blogspot.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.