Luna nouă în Rac. Vei afla că “aşa a fost scris”!

luna nouă - shutterstock 192001226 1024x1024

luna nouă - shutterstock 192001226 1024x1024

Luna nouă in Rac. Vei afla că…  “aşa a fost scris”!

Maktub este un cuvânt în arabă care înseamnă “aşa a fost scris”. El apare în cartea Alchimistul a lui Paulo Coelho. Aceasta descrie povestea pastorului Santiago care pleacă în căutarea unei comori în urma unui vis avut de două ori.

În drumul său cunoaşte diverse figure iniţiatice, învaţă lucruri noi, limbajul semnelor şi să îşi asculte Inima în momentul în care o întâlneşte pe Fatima, o fiică a deşertului. Aceasta îl lasă să plece pe drumul lui, spunându-i că dacă ea este parte a visului sau se va întoarce într-o zi.

După nenumarate peripeţii, Santiago ajunge la Piramide, ţinta călătoriei sale. În timp ce săpa ca să îşi găsească comoara este prins, bătut şi jefuit de nişte tâlhari. Unul din ei îi spune că este nebun de face asta, chiar dacă şi el a avut acelaşi vis, să plece în Spania, dar nu l-a urmat, zicându-şi că e o simplă nălucire.

Santiago a înţeles atunci că ceea ce caută se află Acasă -Rac- şi se va întoarce îmbogăţit de experienţa călătoriei sale, ştiind că de fapt aceasta este adevarata comoară şi nu banii sau posesiunile materiale.

… şi Fatima, care îl aşteaptă să revină la ea.

Ascendentul ne vorbeşte despre armonie şi conlucrare pentru a atinge echilibrul – ascendent Balanţa, tu şi eu, împreună. Santiago pleacă de la ceea ce ştia că va fi mereu acolo -Pluto în Capricorn- spre a descoperi că se poate simţi oriunde acasă, cu condiţia să rămână atent şi deschis la ceea ce îi apare în cale – Mercur, Luna, Soare, Venus. Să se exprime pe sine cu graţie şi bucurie, să nu-şi ascundă calităţile sub o carapace – racul defensiv.

Întâlnirea cu Fatima – Venus careu Uranus – este surprinzătoare şi revelatoare pentru amândoi şi stă de asemenea sub pecetea credinţei din inima lui – Neptun în Peşti, casa iubirii, trigon Soare&Luna, ea şi el.

Iar Jupiter în conjuncţie cu destinul din casa a XI a semnifică mentorii pe care îi întâlneşte în călătoria sa şi care îl ajută să îşi îndeplinească Legenda Personală.

Maktub. Şi aşa să fie.

Sursa: AstroPsi

Foto: mythartgiftgallery.com

Citeste si : ZODIILE si dragostea. DESCENDENTUL iti spune ce IUBESTI si de ce!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.