Luna PLINĂ în CAPRICORN. Tu cât de PUTERNIC ești?

Luna PLINĂ - Lun   PLIN

Luna PLINĂ în CAPRICORN. Tu cât de PUTERNIC ești?Nu contează dacă ai adunat bani la saltea, dacă ţi-ai schimbat de zeci de ori mobilă din casă şi nici dacă eşti manager la nu ştiu ce corporaţie. Adânc în tine ştii perfect că astea nu îţi ţin nici de cald, nici de foame, nici de sete. Întrebarea din capul tău care te bâzîie încontinuu ca un ţînţar nervos și nu îţi da pace. Ai ajuns acolo unde ţi-ai dorit şi dacă da, dacă admiri perspectiva de pe acoperişul lumii, de ce o admiri singur?

Ca de obicei, Luna Plină a Capricornilor ne ridică întrebări la fileu legate de putere, orice o fi însemnînd asta pentru fiecare dintre noi-  rezistenţă interioară care ne ridică dimineaţă somnoroşi sau pregătiţi pentru încă o zi. Ştim perfect că în 24 de ore nu putem salva lumea, poate nici pe noi înşine dar sîntem acolo pe metereze, mai mult sau mai puţin empatici, în funcţie de cît de bine sîntem fortificaţi pe interior.

Trigonul de apă din harta lunaţiei la asta se referă: Marte-Chiron-Soare. Ceea ce îmi aminteşte de un vers dintr-un cîntec: I’m always here like a sun. Ceea ce e de bine, cum se zice. E bine să fii acolo pentru cine are nevoie de un umăr, de o încurajare care se va întoarce la tine cînd o să fii şi tu la pămînt, că tot vorbim de un semn pămîntean şi pragmatic.

Saturn retrograd, guvernatorul/stăpînul acestei luni pline mai continuă să ne aducă niscaiva beţe în roate pe ici pe colo, aşa, cît să simţim că sîntem vii dar asta nu trebuie să ne sperie. Mai în hopuri, mai în dimburi căruţă ajunge la destinaţie. Nici nu ar avea altfel cum, doar e condusă de seniorul karmei.

Caii find aleşi pe sprînceană, doi pur-sînge focoşi -Venus și Mercur în Leu, demnitate şi nobleţe. Nu ne rămîne decît să ne ţinem bine, că mîine va fi o altă zi şi oportunităţile nu întârzie să apară dacă sîntem deschişi la ceea ce vine spre noi. Dar dacă încă mai purtăm scut şi carapace -Soare în Rac, defensiv şi temător- pentru rănile care s-au închis demult, e numai alegerea noastră.

Ce înseamnă a avea putere/rezistenţă pentru voi? Cînd va spuneţi “sânt puternic” la ce anume vă gîndiţi? Cum va folosiţi puterea personală? Cu cine va împărţiţi puterea? Cui i-aţi cedat puterea personală şi de ce aţi făcut-o? A venit timpul -Saturn- să o revendicaţi.

Conştientizare, profunzime, PUTERE.

Sursa: Astro Psi

Foto: harpersbazaar.com

Luna PLINĂ - 90918261 150x150

Citeste si: De ce INȘEALĂ bărbații, în funcție de ZODIA lor

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.