Ce m-a enervat? 

Ce m-a enervat? - 16230932 267101757054022 4334742421192572928 n1 1024x1024

Ce m-a enervat? Mark Twain spune că :„Când eşti furios, numără până la patru; când eşti foarte furios, înjură.” Cum nu pot să înjur în scris, doresc să număr până la patru. Și ce dacă ești pe fugă, și ce dacă nu ai timp, și ce dacă ai fugit două ore cu copilul răcit și pe antitermice? Uneori…îți vine să strângi pe cineva de gât. Noroc că îți dai seama că nu ai cum și că în principiu nu ai vrea să suporți consecințele.

Ce m-a enervat? Am realizat că plătim ca proștii taxe, în timp ce unii și alții căpușează sistemul și mai au și tupeu. Dacă și-ar face treaba și le-ar mai rămâne și lor un comision, parcă aș mai trece cu vederea. Doar că la noi superficialitatea și hoția merg mână în mână. Așa că te vei duce vinerea, rețineți vinerea, la medicul de familie/ pediatru….și surpriză!

Citeste si: Ești un model pentru copilul tău?

Trece peste consultație, nu trebuie să mergi pe antibiotic( super!), el mai mârîie că nu îi place stetoscopul rece pe piele. În final, toate bune, hai să printăm rețeta., moment în care văd pe fața doamnei doctor panica. Se blocase sistemul!

– Chiar mă gândeam că e vineri și e ziua în care se blochează mai mereu. Au fost momente când pensionarii care au venit să ridice rețetele, au stat și două ore să aștepte. Pe unii i-am trimis acasă și i-am rugat să vină a doua zi, spune medicul de familie.

Mă uit cum clepsidra rămâne blocată pe monitor și îmi dau seama că – Nu mai am timp!  Trebuie să ajungem la job și copilul la bunica. Ce e de făcut? Cine a plătit atâtea milioane pe sistemul ăsta, statul român….nu? Și mentenanța, în curtea cui e? Și dacă stai ca boul și aștepți un drept al tău, asta cum se mai numește? Eu îi zic sfidare, nesimțire, lipsă de profesionalism sau hoție!

Mama nu m-a învîțat să fur și, mai mereu, să îmi fac treba până la capăt, cât de bine pot. Și atunci, indiferent de culoare politică a celor care au gestionat sănătatea, dați-mi voie să vă întreb: Vouă nu vă e rușine obrazului?

„Vă amintim că CNAS a atribuit contractul pentru servicii privind soluţia informatică de implementare a cardului naţional de asigurări sociale de sănătate asocierii de firme HP şi Novensys Corporation. Vorbim de un contract de peste 87,63 de milioane de lei, fără TVA, adică peste 19,47 milioane de euro, fără TVA.
Contractul prevede servicii de dezvoltare software, servicii IT de consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă, servicii de programare şi de consultanţă software, servicii de programare de sisteme informatice şi software utilitare, servicii de analiză şi de programare de sisteme. Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, ofertei cu cel mai mic preţ, pe 23 aprilie 2012.”( economica.net)

Ce m-a enervat? - 15057319 109718766188224 9208422217770074112 n 150x150Citeste si: Ne naștem fetițe, murim răsfățate!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.