M-am săturat de aroganți!

M-am săturat de aroganți! - 15624691 1361875360513648 3150051202411003904 n

M-am săturat de aroganți!  Practic azi e ziua cea mare. Donal Trump devine cel de-al 45-lea președinte American. Așa și? Cu ce va ajuta America un politician care s-a remarcat prin misoginism,  agresivitate, retorică fără argumente( uneori!) și accese de megalomanie. Da, azi l-am urmărit pe Trump, dar rămân la părerea că America merita ceva mai serios.

Da, remarc faptul că Trump știe să se impună în fața presei și nu numai, dar o face asemeni politicienilor cu profil de „tată” conducător. V- a cucerit cu glumele lui? Pe mine nu, am senzația că am mai văzut și pe la noi personaje politice care par să se fi născut din aceeași mamă. Eu va spun sincer – M-am săturat de aroganți!

Istoria a demonstrat că forța și determinarea pe care o afișează nu devin vectorii care duc la schimbare, așa cum îți dorește, măcar și la nivel declarativ, Donald Trump. Cum va arăta lumea de mâine încolo? Ar trebui să ne preocupe pe toți această întrebare. Mai ales în contextul în care omul salută Brexitul și pare că se bucură de o Uniune Europeană corigentă și la un pas de ruptură. Asta va ajuta America? Dar Rusia ce zice?

Viața va fi mai simplă din punct de vedere al siguranței și al crimelor ISIS? Habar nu am, dar mă încearcă un sentiment ciudat. Poate la fel de ciudat ca atunci când în pline alegeri,  Nick Confessore, reporter de la The New York Times scria: ”Am o știre: sîntem o țară divizată, o națiune la capătul puterii, paranoică și neîncrezătoare”. Cam așa simt și eu … După ani de zile de urmărit …”schimbare” după „schimbare”, dați voie să rămân neîncrezătoare.

Oricum, aduceți-vă aminte de Trump? Da, uite câteva din momentele cu care nu m-aș lăuda, dacă aș fi Donald Trump! Analizați personajul și gândiți-vă la viitor.  Pe mine ma înspăimântă în general oamenii care dau dovadă de un radicalism pudrat și de o atitudine dominantă în exces. Fix ca domnul ăsta cu coafura retro…

Una peste alta, treaba e simplă. Să ne rugăm să fie pace, cât s-o putea. În rest, s-auzim de bine, iar dacă vreți să râdeți, luați cu Donlad trump… în viziunea lui Alec Baldwin. Have fun!

M-am săturat de aroganți! - trump lincoln memorial 150x150Citestesi: IMAGINEA ZILEI – America intră oficial în epoca Trump!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.