M-am saturat de pomenile lor!

- unnamed5

Imi place sa ma chinui, imi place sa  cred ca vom avea si noi educatie si sanatate la nivel european. Sunt masochista, e clar! Se vede treaba ca bani mai sunt,  mai ales acum ca vine anul electoral. Am aflat de la Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, ca Guvernul a gasit bani sa creasca salariile  profesorilor si ale celorlalti angajati din invatamant. Se va intampla de la 1 decembrie 2015 iar procentul este de 15%. Ma bucur pentru dascali, dar in interior imi dau seama ca e doar o alta pomana electorala.- sorin cimpeanu1

foto:romaniacurata.ro

Sorin Cimpeanu : „A fost acceptata solicitarea ca, in educatie, dupa ce s-au acordat cresterile salariale de 10% pentru personalul didactic si dupa ce s-au acordat 12% pentru personalul nedidactic in august, sa se mai acorde in acest an, incepand din decembrie o crestere de 15% pentru tot personalul din invatamant(hotnews.ro)

Cat costa?

  • Efort bugetar de 1,7 miliarde de lei pe tot anul 2016.

- unnamed4 150x150

Domnule ministru Sorin Cimpeanu, am cateva intrebari. De ce nu se gasesc bani pentru urmatoarele probleme reale, in conditiile in care bani de pensii speciale exista!

Si dupa ce mi-a fost clar ca se va face tot ce e posibil ca profesorii sa primeasca ceva( sa nu faca valva), mi-am adus aminte de  monologul din Las Fierbinti. Ati vazut-o pe Stela Popescu? Mi-au dat lacrimile…In ce scoala va invata copilul meu, dar al tau? Ce s-a ales din scoala romaneasca? Incotro mergem, oameni buni?

Stela Popescu – Las Fierbinti  – „Sunt multi copii foarte buni! Lucrurile in tara asta au luat-o pe un drum gresit!”

Adevarat,  Dumnezeu sa ne apere!

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.