M-am simțit înșelată chiar și de cuvinte

M-am simțit înșelată - M am sim  it   n  elat   1024x640

Text de Loredana Negrilă. Am aflat într-un final răspunsul la întrebarea ce-mi măcina mintea. L-am găsit rătăcit în delirul unui alt timp și revelația mi-a indus un sentiment de neputință fizică și spirituală.M-am simțit înșelată chiar și de cuvinte.

Devenită istorie tocmai pentru că am devenit fantasma din gândurile lui, că i-am dominat imaginația cu îndrăzneala mea, că am aruncat vălul și i-am șoptit la ureche ritmul plenitudinii. Orizontul e vinovat pentru tot ce ni se întâmplă.

Nemărginirile scrutate de căpitanul de vas în speranța unei descoperiri epocale: o altă limită de depășit, un tărâm necunoscut de cucerit. Pământul neatins, pădurea virgină.În urma celor de mai sus, în fiecare bărbat există un explorator, un descoperitor, un cuceritor. E condiția supremă a existenței lor! Într-un Univers bătrân, pe o planetă mică, fiecare bărbat este un Columb sau un Magelan.
Am uneori sentimentul pietrei pe mormântul Timpului. Sunt ca vechea și grațioasa pendulă admirată doar pentru veșnicia ei. Măreția nu mai face doi bani în fața cristalelor lichide care măsoară tăcut tinerețea. Orbitez ca un satelit în jurul unei planete întunecate luminând palid un tărâm necunoscut.

M-am simțit înșelată chiar și de cuvinte. Dar eu sunt femeia care depozitează în ea rabdare la infinit…oare infinitul se sfârșește? Mai am încă multe resurse, desi obosesc uneori. Și totuși, încă mai cred în povești. În visul meu de fiecare seară iubirile sunt eterne, cuvintele sunt ca un balsam, iar gesturile încălzesc sufletele.

Mai cred în gustul sărutului cu ochii închiși, în mângâierile timide, în zâmbete și priviri furate. Mai cred în „mi-e dor”, în „bună dimineața iubito” și în „noapte bună” .

Foto:dizist.net

M-am simțit înșelată - scrisoarecatredragulmeu 150x150Citeste si:Ajung amândoi în acelaşi timp. Începe lupta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.