Mă îndrăgostesc iremediabil și cad cu aripile frânte

mă îndrăgostesc iremediabil - Fotor 143861310989915 1024x636

Mă îndrăgostesc iremediabil și cad cu aripile frânte. Își sorbea cafeaua tacticoasă, ca și cum ar fi calculat o mie de pasi într-o secundă. Ar fi putut pune rămășag că de data asta o să fie altfel. Inima ei era oferită pe tavă, mai mult ca niciodată, iar el nu avea cum să refuze un asemena bonus.

Trecut îi spune altceva, dar orbită de propriile sentimente a mers înainte. Pași mici, nesiguri. Nici ea nu mai știa de ce o ia pe același drum mereu, semn că pe undeva nu le știa chiar pe toate. Încă o durea sufletul de la ultima pereche de ochi albaștri care au privit-o, scuzându-se parcă.

– Ești un om minunat, nu ești tu de vină!

Dacă mai auzea o singură dată această declarație stupidă, mințile ei ar fi plecat departe. S-a îmbujorat toată lăsând în urmă orice scut personal, avea să vină El, acel El care o va face să uite de singurătate, de durere, de lacrimi. Avea nevoie să fie salvată!  Era victima perfectă…

Citeste si: Ce faci când iubești omul nepotrivit?

Au trecut câteva luni până când am văzut-o lăcrimând din nou. Fusese din nou cea mai minunată ființă, fusese din nou cea lăsată în urmă. M-a întrebat timid unde greșește, iar singurul cuvânt pe care l-am putut spune a fost: strategie!

Unora viziunea mea despre iubire poate părea ușor cam pragmatică, dar când am „coborât” din cărțile cu povești am realizat că nu e totul roz. În realitatea, viața nu e simplă, iar iubirile nu se termină mereu cu…”până la adânci bătrâneți”.

Dacă vrei să nu suferi în iubire, poate ar fi bine să începi să vezi că într-o relație e nevoie și de un pic de strategie. Dacă ai să îți oferi inima pe tavă, ce provocare îi va mai rămâne lui/ ei? Hai să fim sinceri, ne place să cucerim, să descoperim, ne place provocarea. Unde e prea mult zahăr, efectul este fix ca atunci când mori de poftă după o linguriță de miere…și realizezi că e zaharisită.

Nu putem generaliza, dar să îți deschizi sufletul fără niciun fel de protecție, mai ales în lumea în care trăim, e o dovadă de mare curaj …dar și de puțină iresponsabilitate. Singurătatea nu se tratează cu disperare! Singurătatea nu trebuie să te facă să joci totul pe o carte, când nici măcar nu ești cel mai bun jucător de poker în amor.

Dacă vezi că mergi pe același drum și asta duce la lacrimi, nu mai bine schimbi drumul? Schimbă drumul și vezi dacă nu cumva în sufletul tău se vede un mic cerșetor de iubire. Cu toții avem nevoie de asta, dar în viață trebuie să înveți să primești fără să ceri. Abia atunci, ai o șansă să domini jocul și să nu te facă praf…o iubire cu parfum de sirenă!

mă îndrăgostesc iremediabil - secret lovers by katarinka 150x150Citeste si: Ca întotdeauna, e loc să dispar!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.