Mă iubesc și eu…când mă iubești tu!

mă iubești tu - IMG 5409 1024x683

Mă iubesc și eu…când mă iubești tu!  Despre iubire se pot spune multe, lacrimi și cuvinte au curs în timp ce povestea celor doi amorezi se desfasoară. Doi amorezi, eu și cu tine, tu și cu mine, ei doi. E povestea noastră a tuturor, poveste care se învârte mereu în jurul întrebărilor, dilemelor și al dorului. Iubirea este despre abandonare în brațele lui, despre sărutul furat înainte de răsărit, despre ochii lui și ai tăi care privesc în aceeași direcție.

Mă iubesc și eu…când mă iubești tu!  

Mi-am imaginat mereu că în iubire nimic nu este întâmplător. Sensul iubirii este dat de șiragul de sentimente pe care alegi să-l porți la gât. Întâlniri la ceas de seară cu inimi gâtuite de emoție și buze timide ce își caută direcția. Dacă iubirea s-ar preda în fiecare zi la școală, lumea asta ar fi mai bună.

Iubirea îmi pansează rănile vechi cu altele noi!

Nu cred că există oameni care atinși de dragostea adevărată să mai nutrească gânduri mârșave. Când pui în balanță, binele și răul se înclină în fața iubirii. Sau așa ar fi frumos să se întâmple. Îmi imaginez o supradoză de iubire pentru vremurile în care trăim…și nu, nu duc lipsă de pragmatism.

Pragmatismul în amor este ca și cum ai calcula cât de sus zboară fluturii!

Ce tratament mai eficient să aplici în lupta cu oamenii cu suflet sterp?  Dacă ne uităm la cele mai frumoase citate de dragoste, înțelegem că iubirea înseamnă căutarea jumătății, înseamnă să mergem mână în mână și să visăm la suflete care se cuibăresc unul în altul.

În final, deschideți inimile și iubiți. E singura noastră șansă!

5 citate despre iubire care te vor face să meditezi puțin:

  • „De aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfâșiem.” — Mihai Eminescu
  • „Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână.”— Alfred de Musset
  • „De ce iubim femeile? Pentru că sunt femei, pentru că nu sunt bărbați, nici altceva. Pentru că din ele-am ieșit și-n ele ne-întoarcem, și mintea noastră se rotește mereu și mereu, numai în jurul lor.” — Mircea Cărtărescu
  • „Iubirea nu e un târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea e o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!” — Liviu Rebreanu
  • „A iubi înseamnă căutarea jumătății întregului din care ai făcut cândva parte.” — Platon

Foto: Mihai Angiu

mă iubești tu - Fotor 143861310989915 150x150Citeste si:De ce ne place femeia independentă marca „EU POT” în relații

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. DA-ne un LIKE –  Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.