Machiajul în funcție de ZODIE – Berbec și Taur

machiajul - berbe

Articol scris de Elisabeta Pancea. Machiajul în funcție de ZODIE – Berbec și Taur. Femeia din zodia Berbec face parte din categoria “sportivelor” din zodiac. Nu îi place să stea degeaba iar dacă nu are nimic de făcut, caută până găseşte, indiferent ce ar fi. Femeile din zodia Taur nu sunt nici pe departe atât de firave şi sensibile cu par. Sunt firi extrem de romantice, dar totodată tupeiste şi deloc slabe că şi caracter, cum ar crede cei din jur la prima vedere.

MACHIAJUL FEMEII DIN ZODIA BERBEC

Femeia din zodia Berbec face parte din categoria “sportivelor” din zodiac. Nu îi place să stea degeaba iar dacă nu are nimic de făcut, caută până găseşte, indiferent ce ar fi. Sub semnul focului, îi place să fie mereu în centrul atenţiei dar, totuşi, nu îi place să piardă prea mult timp în faţă oglinzii. Aşa că machiajul trebuie să fie cât mai uşor de realizat şi de impact.
Pe timp de zi, un machiaj în culori precum crem, nude sau pastel poate fi cea mai bună alegere.
Începe cu un fond de ten cu o textura cât mai light, care să nu ofere impresia de “faţă de porţelan”, sau o crema tip BB, suficient cât să acopere imperfecţiunile. Ochii pot fi scoşi în evidenţă prin culorile crem, bej sau roz şi un strat de mascara cu efect de alungire.
Machiajul de seară poate fi puţin mai elaborat. Privirea va fi accentuată cu un contur negru foarte subţire şi mascara ce oferă volum, iar buzele cu un ruj roşu sau roz. Fondul de ten şi fardul de pleoape pot fi alese după aceleaşi criterii ca la machiajul de zi, iar puţină pudra translucidă va ajută la menţinerea machiajului un timp mai îndelungat.

machiajul - berbecbun

MACHIAJUL FEMEII DIN ZODIA TAUR

Femeile din zodia Taur nu sunt nici pe departe atât de firave şi sensibile cu par. Sunt firi extrem de romantice, dar totodată tupeiste şi deloc slabe ca şi caracter, cum ar crede cei din jur la prima vedere.
Sunt înzestrate cu o frumuseţe naturală care iese în evidenţă fără machiaj şi au parte de un trup împlinit ce se vede perfect prin hainele mulate care-i vin de minune.
Nativelor din Taur li se potrivesc culori ţări, precum verde şi albastru, deoarece le pun în evidenţă privirea.
Aceste femei nu au nevoie, de cele mai multe ori, de fond de ten pentru un machiaj reuşit. E suficientă o crema hidratantă sau cel mult nuanțatoare, pentru a uniformiza culoarea tenului în cazul în care există imperfecţiuni.
La machiajul ochilor, arcadă şi colţul intern pudrate cu alb vor scoate în evidenţă privirea alături de un machiaj verde, în degrade, cu umbre gri. Începând cu partea din interiorul pleoapei mobile, aplică nuanţe de verde de la cel mai deschis spre cel mai închis. Culorile trebuie să se “pătrundă” pentru a nu se vedea graniţa dintre două nuanţe. Apoi, în colţul extern al pleoapei, formează o umbră cu fard gri. Aplică mascara cu efect de volum şi un ruj nude sau roz.
Pentru un machiaj de seară, poţi înlocui mascara cu gene false înjumătăţite şi pentru buze poţi folosi un ruj roşu aprins. Dacă mama natură te-a înzestrat cu un bust generos, îţi poţi scoate decolteul în evidenţă cu un strat foarte subţire de pudra sclipitoare. Accesorizăm cu un zâmbet suav şi putem pleca 🙂

Sursă foto: blog.matar.ro

machiajul - FB IMG 1476820719923 150x150Citeste si: Când puiul este bolnav

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.