Machiajul în funcție de zodie – Vărsător și Pești!

machiajul - covermakeuparticolbettysursafshion365

Articol scris de Elisabeta Pancea. Machiajul în funcție de zodie – Vărsător și Pești! Femeile născute în zodia Vărsătorului sunt imprevizibile și originale. Nativele din zodia Pești sunt fascinante și misterioase, sunt personajele principale ale poveștilor de dragoste, aducând cu ele parfumul trecutului.

Machiajul femeii Vărsător

Femeile născute în zodia Vărsătorului sunt imprevizibile și originale. Să nu te mire dacă vei vedea o nativă a acestei zodii scormonind după lucruri de mult uitate  din care va face un nou obiect artizanal sau improvizația a ceva ce aveți nevoie, doar pentru a câștiga timpul ce l-ar fi făcut până la magazin.

machiajul - varsatormakeupsursaKUDIKA 300x200Este o ființă sensibilă, darnică, sociabilă și vorbăreață, totodată sportivă și în continuă mișcare. Destul de neglijentă, cucerește prin combinațiile mai puțin obișnuite ale vestimentației. Și în cazul machiajului se aplică aceeași regulă a lookului neobișnuit.

Nativele din zodia Vărsător pot purta cu încredere culori precum albastru, turquise, gri, alb sau violet, într-un stil nonconformist, la fel blushul corai sau roz. Unei native din această zodie i se recomandă un fard albastru deschis pe toată suprafața pleoapei, evidențiat cu alb sau negru în colțurile ochiului. Pleoapa inferioară poate fi în nuanță cu fardul sau conturul.

Mascara neagră, cu efect de volum dă intensitate privirii. Dacă alegi un contur al pleoapelor negru, poți crea și o „codiță„ în colțul exterior și în partea de sus și în cea de jos, pentru a crea o umbră formată de gene și efectul de încheiere a șirului.

Machiajul buzelor poata consta în aplicarea unui ruj roz pal sau perlat.

Machiajul femeii Pești

Nativele din zodia Pești sunt fascinante și misterioase, sunt personajele principale ale poveștilor de dragoste, aducând cu ele parfumul trecutului. Sunt atât de sincere încât par chiar puritane, dar în sufletul lor zace de fapt teama unei dezamăgiri în plan sentimental.machiajul - pestimachiaj 266x300

Sunt extrem de atrăgătoare datorită inocenței ce le caracterizează și pot iubi extrem de pasional , dar ajung la o astfel de iubire destul de greu. Femeilor din zodia Peşti li se potrivesc nuanţele delicate de albastru şi roz, dar şi violetul adâncurilor oceanului. Nativele aceste zodii pot opta pentru un machiaj de zi extrem de fin, aplicând un fard de pleoape alb pe toată suprafaţă pleoapei, conturând doar pleoapă superioară cu albastru. Puţin blush în obraji poate oferii efectul timidităţii, iar masacara neagră va atrage atenţia asupra privirii.

Poţi transformă petrecerea într-o seară romantică printr-un machiaj al ochilor puţin mai strident, dar totuşi extrem de feminin. Evidenţiază-ţi ochii cu nuanţe de violet în degrade, punând accent pe colţuri. Creează un efect de gene false cu mascara pentru alungire şi zâmbeşte plină de încredere după ce ţi-ai împodobit buzele cu un ruj în culoarea petalelor de trandafir.

Sursă foto: fashion365.ro

machiajul - capricornmakeup 150x150Citeste si: HOROSCOP SPECIAL – machiajul în funcție de zodie – Săgetător și Capricorn

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.