Machiajul ideal al gazdelor petrecerii!

machiajul - makeup3decembrie

Articol scris de Elisabeta Pancea. Machiajul ideal al gazdelor petrecerii! Ținuta e pregătită, hainele le-am ales, pregătirile pentru primirea musafirilor sunt gata, mai lipsește doar…machiajul.

Fiind gazda petrecerii, alege un machiaj clasic, cât mai natural.  Înainte de a aplica machiajul, ai grijă să respecți pașii importanți. Curăță tenul de imperfecțiuni și folosește o bază care să nu permită machiajului să se întindă. Aplică o cremă BB, pentru ca tenul să aibă o nuanță cât mai naturală. În cazul în care consideri necesară aplicarea unui fond de ten pentru a ascunde imperfecțiunile pe care o crema BB nu le poate masca, aplică întâi o cremă hidratantă.

Încearcă să folosești un fard de pleoape cât mai persistent, dintr-o nuanță nude sau roz.  Evită genele false, folosind mascara adecvată nevoilor genelor tale. Nu am dori neplăceri datorită genelor false și nici un efort în plus.

Poți opta pentru conturarea ochilor cu un creion negru pe pleoapa superioară, dacă dorești evidențierea acelei zone. Și nu uita de sprâncene.

Folosește un ruj in nuanțe cat mai apropiate de culoarea buzelor tale sau un gloss transparent, doar pentru strălucire.

Pentru cele mai grăbite gazde, opțiunea machiajului în 3 minute este ideală, însă e necesară îngrijirea tenului din timp pentru evitarea neplăcerilor cauzate de micile detalii pe care machiajul simplu le omite.

Sursă foto: Tabu.ro

machiajul - alina eremia 22012015 150x150Citeste si: Trucuri de frumusețe cu Alina Eremia

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.