Machiajul ochilor albaștri – când cerul se oglindește în privirea ei

machiajul - ochialbastri

Machiajul ochilor albaștri – când cerul se oglindește în privirea ei. Posesoare a unor ochi ce atrag atenţia dintr-o privire, stârnind reacţii imediate, trebuie să îţi pui semnătură asupra machiajului pe care îl porţi. Iată culorile potrivite machiajului pentru culoarea ochilor tăi albaştrii că cerul senin.

Alegerea fardurilor pentru ochi albaştri: reguli de baza

Domnişoarele pe care natură le-a înzestrat cu ochi de culoare albastră, sunt foarte norocoase, deoarece lor li se potrivesc foarte multe nuanţe de farduri. Însă, din toată diversitatea de culori putem distinge că fiind cele mai potrivite următoarele:

– Ochii albaştri se potrivesc perfect cu nuanţele de argintiu, roz pal, auriu şi violet.

– Se privesc bine şi nuanţele de perla, maro-gri şi liliachiu.

– Profunzimea privirii poate fi obţinută cu ajutorul unor nuanţe de roz aprins. O astfel de opţiune este perfectă pentru o întâlnire romantică.

– Pentru a conferi privirii o notă de mister, folosiţi farduri în nuanţe de albastru aprins, care vor face ochii albaştri să arate foarte expresivi şi profunzi.

– Foarte armonios se privesc fardurile în culoarea brizei de mare şi turcoaz.

– Pentru o seară într-un club zgomotos şi vesel, puteţi opta pentru fardurile negre, care pot fi combinate cu oricare altă nuanţă preferată.

Alegerea eyeliner-ului şi a rimelului pentru ochi albaştri

Eyeliner-ul este armă perfectă în arsenalul frumuseţii feminine. Cu ajutorul lui se poate accentua perfect formă ochilor, privirea devine mai expresivă, iar întreagă imagine capătă o notă de sexualitate. Reţineţi că cu cât mai înschis la culoare este eyeline—ul, cu atât mai intensă va fi culoarea ochilor. Domnişoarele cu ochi albaştri trebuie să evite eyeliner-ul în nuanţe deschise deoarece acesta nu va face altceva decât să dea ochilor o privire ştearsă şi neexpresivă. Aceeaşi regulă se aplică şi creioanelor pentru ochi, care vor corespunde după culoare cu culoarea naturală a ochilor. Pentru a oferi privirii o notă de luminozitate şi expresivitate, colţurile interioare ale ochilor pot fi accentuate cu ajutorul unui eyeliner deschis la culoare (alb)

Citește continuarea pe: xmodax.com

machiajul - mic Machiaj ochi verzi 150x150Citeste si: Machiajul ochilor verzi – mister, magie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.