Machiajul perfect de Halloween!

Halloween - e7e2beaf284dffa4a0a4abfd9b851fb3 1 1024x682

Machiajul perfect de Halloween! În dată de 1 noiembrie, în România se sărbătoreşte Ziua tuturor Sfinţilor sau, în limbaj popular „Ziua Morţilor”. În această zi, bătrânii din familie merg să aprindă o lumânare pentru cei trecuţi în nefiinţă, însă tinerilor le displace idee.

Şi cum romanul inventiv găseşte motiv de sărbătoare din orice, Halloween-ul american a fost preluat şi în România, având un motiv în plus de sărbătoare. Pentru a arată nemaipomenit în noaptea de Halloween e nevoie de o ţinută cât mai sofisticată şi mai creepy, însă şi de un machiaj pe măsură.

Vrăjitoare, mumii, schelete, stafii, păpuşi, zombies, personaje de epocă, de cărţi sau din filme, super eroi, celebrităţi şi style icon-uri sunt printre cele mai populare costume de Halloween. Dacă nu ţi-ai pregătit ţinuta din timp şi eşti în pană de inspiraţie, ţi-am pregătit câteva idei de Halloween care nu vor trece neobservate.

Partea cea mai bună este că nu ai nevoie de pregătiri în prealabil pentru a-ţi confecţiona un costum, întrucât un look desăvârşit poate fi realizat doar prin machiaj. Întrucât orice femeie are la îndemână un arsenal întreg pentru a se transforma în orice personaj doreşte, tot ce îţi trebuie este îndemânare în arta machiajului şi puţin ajutor din partea acestor tutoriale de machiaje de Halloween, realizate de make-up artişti.

Machiaj egiptean Cleopatra pentru Halloween

Cleopatra este de departe una dintre cele mai interesante femei din istorie, machiajul egiptean fiind o alegere foarte populară şi uşor de realizat pentru Halloween sau alte petreceri tematice. Ţi-am pregătit un tutorial pas cu pas, care te va ajuta să obţii un look tipic Cleopatra.

Citește continuarea pe One.ro

Halloween - Roumanie 150x150Citeste si: Roumanie, je t’aime!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.