Cât te costă machiajul pe lună? Pe Emmanuel Macron, ”doar” 26.000 euro

Macron - 20170323 macron

Cât te costă machiajul pe lună? Pe Emmanuel Macron, ”doar” 26.000 euro. Pentru că tot am avut parte ieri de vizita președintelui Franței, Emmanuel Macron și a Primei Doamne, Brigitte Macron, nu putem să trecem peste o dezvăluire care face furori azi în presa din Franța: cât costă produsele de machiaj pentru șeful statului?

Ei, bine, orice doamnă ar fi invidioasă! În doar 3 luni de mandat, cheltuielile lui Macron pentru machiaj se ridică la 26.000 de euro. Cum era de așteptat, întreaga presă din Franța, mai întâi, apoi din întreaga lume, a luat foc și a încercat să descopere care sunt cauzele acestor cheltuieli colosale.

Citește și: Justin Trudeau și Emanuel Macron, dragoste la prima vedere

Se cunoaște și norocosul beneficiar al acestor sume, cuprinse în două facturi, una de 16.000 de euro, cea de a doua de 10.000 de euro. Numele makeup artistului este Natacha M. Franța nu este străină de astfel de cheltuieli extravagante, predecesorul lui Macron, Hollande, plătind 10.000 de euro pentru tunsori și 6000 de euro pentru machiaj.

Echipa de consilieri a președintelui Macron a acceptat că aceste prețuri sunt destul de mari și a anunțat că se intenționează reducerea lor. Numai că răul deja a fost făcut pentru imaginea unui președinte care oricum este într-o scădere continuă, fără precedent pentru un șef de stat francez la început de mandat.

Un lucru pe care Macron nici cu machiaj nu îl poate acoperi.

Sursă foto: france24.com

Macron - carmeniohannismacron2 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – Carmen Iohannis și Brigitte Macron, seducătoare!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.