Mădălina Ghenea este însărcinată!

Mădălina Ghenea - madalina ghenea insarcinata

Mădălina Ghenea este însărcinată! Ceea ce era la un moment dat doar o supoziție de presă, este acum o certitudine: frumoasa Mădălina Ghenea este însărcinată în opt luni! Top modelul s-a lăsat fotografiată cu burtica de mămică la vedere pe coperta de luna aceasta a revistei ”The art of Leaving„ Ghenea este într-o relație cu afaceristul Matei Stratan, de 29 de ani.

Devenită cunoscută datorită frumuseții sale, Mădălina Ghenea a ajuns foarte repede una din cele mai dorite femei din lume, lucru ce avea să fie confirmat și de siteul askmen.com. Printre cuceririle Mădălinei Ghenea se numără Gerald Butler, Philipp Plein sau Michael Fassbender.

Citește și: De câte ori se poate îndrăgosti Mădălina Ghenea?

Mădălina Ghenea, originară din Slatina (judeţul Olt), este un top model internaţional de succes şi a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, în regia lui Enrico Lando, iar în 2012 a fost recompensată cu premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman.

De asemenea, a mai jucat în filmul „Dom Hemingway“, semnat de Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.    În 2015, românca a putut fi văzută în filmul italian „Tinereţe/ Youth“, regizat de Paolo Sorrentino, rol pentru care a fost recompensată cu premiul Vanity Fair, în cadrul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Film Taormina, desfăşurat în Sicilia.

La începutul anului 2016, Mădălina Ghenea (27 de ani) a uimit audienţa festivalului de la Sanremo, acolo unde, în calitate de coprezentatoare, a fost intens lăudată atât pentru prestaţie, cât şi pentru ţinutele purtate, presa italiană numind-o chiar „reginetta di Sanremo“ (n.r. – regina din Sanremo).

Sursă știre: Adevărul.ro

Mădălina Ghenea - M  d  lina Ghenea 2 150x150Citeste si: Mădălina Ghenea: ” Nu m-aș tăia pe față pentru nimic în lume!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.