Mădălina Ghenea: ” Nu m-aș tăia pe față pentru nimic în lume!”

mădălina ghenea - M  d  lina Ghenea 1024x576

Mădălina Ghenea: ” Nu m-aș tăia pe față pentru nimic în lume!”.  Mădălina Ghenea a reacționat pe pagina personală de Facebook împotriva mai multor articole din presa tabloid. Actrița spune că unii jurnaliști o dau exemplu când vine vorba de  operațiile estetice, pe care nu le-ar accepta niciodată. Totul a început după ce în unele articole jurnaliștii spuneau că Mădălina Ghenea și-ar fi operat nasul și augmentat buzele.

Iată mesajul complet al Mădălinei Ghenea:

M-am hotarat sa dau acest răspuns si trimit aceasta notificare redactorului șef al ziarului ‘Click ‘ pentru ca nu vad alta soluție în momente precum cel în care trebuie să răspund corespondenței unei persoane care îmi scrie că a decis să își opereze și ea buzele “ca mine” – pe când eu nu am parcurs vreodată la o asemenea intervenție. Nu scriu aceste rânduri pentru ‘ Click ‘ , este doar un răspuns la sutele de mesaje pe care le primesc de la cititoarele dumneavoastră si care imi scriu ca vor si ele sa se opereze ‘ ca mine ‘ .”, scrie actrița pe Facebook.

mădălina ghenea - M  d  lina Ghenea 2
„Termenii de operatie estetica si procedura estetica sunt des intalniti, mai ales in mediul on-line si literatura tabloida. De multe ori acestia sunt folositi echivoc, cu aceeași semnificatie. Exista multe intrebari si conceptii gresite, in special la nivelul pacientilor, care cred ca acesti termeni sunt sinonimi. In fapt ei sunt diferiti.
In cazul unei proceduri estetice nu se taie nimic ,nu se face o anestezie generală ,nu sunt aceleași riscuri .
De exemplu ,citesc in acest articol ca mi-am operat nasul .Voi raspunde mai puțin elegant ,si sper sa fie un răspuns destul de clar pentru toată lumea NU M-AS TĂIA PE FATA PENTRU NIMIC IN LUME !!!!!!
In ultimele luni am citit de prea multe ori ca am augmentat cate ceva ! este vorba doar despre minciuni . Meseria mea nu imi permite sa exagerez !!!! Nu sunt eu cea care exagerează!
Încetați sa va mințiți cititorii, nu imi faceți rau doar mie dar si unor fete care cred ca meseria mea se obține prin tăiatul pe fata!”, a scris Mădălina Ghenea pe pagina personală de Facebook

foto:obiectiv.info/ eva.ro

mădălina ghenea - shutterstock 93370936 1 150x150Citeste si: Bicarbonatul de sodiu – 6 paşi spre frumuseţe

Ai o rețetă fabuloasă pentru frumusețea pielii? O facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-o la mine: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-n un LIKE- Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.