Madonna – FEMEIA anului 2016!

Madonna - madonna feb 2016 billboard 1548 1024x677

Madonna – FEMEIA anului 2016! Semn că se apropie sfârșitul anului, au început să vină și nominalizările pentru oamenii care s-au făcut remarcați pe tot parcursul lui 2016.

Iar un prim câștigător îl avem în Madonna, artista care a fost desemnată de revista Billboard drept femeia anului 2016. Câştigătoarea a şapte premii Grammy va primi distincţia la a 11-a ediţie a evenimentului ”Femei în Muzică”, organizat la 9 decembrie la New York. Ceremonia înregistrată va fi difuzată de Lifetime la 12 decembrie.

Potrivit ABC News, artista în vârstă de 58 de ani are un an extraordinar, reuşind să strângă peste 160 de milioane de dolari cu turneul său mondial ”The Rebel Heart”, ceea ce a propulsat-o direct în fruntea clasamentului all-time al artistelor cu cele mai mari încasări din turnee.

Madonna a fost aleasă să primească această distincţie şi pentru implicarea organizaţiei sale, ”Raising Malawi”, în acţiunile filantropice dedicate sprijinirii programelor de educaţie şi de sănătate pentru copiii din Malawi, din 2006 până în prezent. ”Madonna face parte din numărul foarte mic al super-artiştilor a căror influenţă şi carieră depăşeşte domeniul muzical”, a indicat într-un comunicat de presă Janice Min, preşedinte al grupului media The Hollywood Reporter- Billboard. ”Datorită viziunii sale creatoare, a inovaţiei persistente şi dedicării cauzelor filantropice, ea este o sursă de inspiraţie pentru sute de milioane de oameni din lumea întreagă”, conform aceleiaşi Janice Min.

Anul trecut, Lady Gaga a fost desemnată de Billboard pentru această distincţie, care a mai fost acordată anterior unor artiste, printre care Katy Perry, Beyoncé, Pink sau Taylor Swift.

Sursă foto: Billboard.com

Citește continuarea pe JurnalulNațional.ro

Madonna - femeie 700x329 150x150Citeste si: Cum să cucerești o femeie în 10 pași!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.