Madonna, furioasă pe un film ce va descrie începutul carierei sale

Madonna - madonna 1024x731

Madonna, furioasă pe un film ce va descrie începutul carierei sale Deși mulți artiști abia așteaptă să le fie ecranizată cariera, căutând astfel ca oamenii să-i aduleze pentru succesul lor, faimoasa cântăreață Madonna a reacționat neașteptat. Despre aceasta s-a tot scris și se va mai scrie, dar, se pare, artista este acum în război cu cei de Universal Studios, care vor ecraniza un proiect al scenaristei Elyse Hollaner, numindu-se ”Blonde ambition”.

Citește și: MADONNA s-a împăcat cu FIUL ei

Filmul se concentrează pe viața Madonnei Louise Ciccone după plecarea din Michiganul natal, atunci când acesta ajunge la New York, în 1978. O perioadă despre care artista a vorbit din ce în ce mai mult în ultimii ani, evocându-și viața amoroasă, violul și confruntarea cu o industrie muzicală care tratează femeile ca pe niște obiecte de care te poți dispensa.

Înainte de apariția primului său album în 1983, Madonna a lucrat într-o cafenea Dunkin’ Donuts din Times Square, în paralel cu cariera de dansatoare.

Chiar dacă se consideră că multe dintre cântecele sale au fost inspirate de viața sa și i-au fost dedicate multe cărți, până în prezent vedeta de 58 de ani nu a publicat o autobiografie. Madonna a declarat referitor la acest proiect: ,,Oricine încearcă este un șarlatan și un prost. În căutarea satisfacției imediate fără a munci. Este o boală a societății noastre.”

Citește continuarea pe Agerpres.ro

Madonna - copil 1392132299 150x150Citește și: A apărut aplicația care îți protejează copilul de pornografie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.